Valikko Sulje

8 vinkkiä ravintolaliiketoiminnan onnistumiseksi

Tässä on 8  välttämätöntä vinkkiä ravintola-alan liiketoiminnan onnistumiseksi

01. Palkkaa loistava kokki ja tiedä konseptisi

Varmista, että palkat kokin, jolla on monen vuoden kokemus ruokien valmistuksesta asiakkaiden täydellisen tyytyväisyyden mukaan. Kokit ovat kuin supertähtiä. Ihmiset menevät tiettyyn ravintolaan, koska siinä on kokki, jolla on maine valmistaa ainutlaatuisia ruokia.

02. Pidä riittävät varat varastossa

Äkillinen taantuma liiketoiminnassa on usein sietämätöntä aloitusravintolan omistajille, ja monet heistä sulkevat ikkunaluukut. Suurin osa ravintoloista alkaa hyvin, mutta kärsii taloudellisesta kriisistä sesongin ulkopuolella, kun asiakkaat katoavat. Viisas tapa käsitellä niin tiukkaa rahatilannetta on suunnitella pääomakustannukset seuraaville monille kuukausille. Tarvitset varoja sijoittaaksesi ravintolaohjelmiston ostamiseen varausta varten ja monien muiden tällaisten olennaisten ominaisuuksien tekemiseen, jotta yrityksesi olisi käyttäjäystävällinen.

03. Hanki ikimuistoinen logo

Varmista, että ravintola-yritystäsi edustaa ainutlaatuinen logo. Ihmiset näkevät ravintolan logon kadun merkkeissä, mainoksissa, mainostauluissa, sanomalehdissä, käyntikorteissa, verkkosivuilla, valikkokortilla ja muualla.

04. Varmista yksilöllinen valikkokortti

Kun ihmiset vierailevat ravintolassa, ensimmäinen asia, jonka he törmäävät on ravintolan menu-kortti. Kortissa on hinnat ja ruokia, jotka esitetään asiakkaille. He voivat valita budjettinsä, joka sopii heidän budjettinsä tarkistetun kortin skannauksen jälkeen. Mutta ammattimaisesti luodulla valikkokortin suunnittelulla on kyky puhua paljon ravintola-yrityksestäsi.

sosiaalista mediaa

05. Luo oma verkkosivusto

Laita ravintolayrityksesi verkossa. Muista, että ihmiset varaavat pöydät ruokaillaksesi ravintolassa. He tekevät sen helposti, jos ravintolan ominaisuudet ja palvelut ovat saatavilla verkossa. Luo siis ikimuistoinen verkkosivustosuunnittelu ja laita se verkkoon. Tutustu myös varausjärjestelmiin ja vertaa kuljetuspalveluita. Ruoka-annosten kotiinkuljetus on jatkuvasti kasvussa, muutenkin kuin pizzan osalta.

06. Käytä sosiaalista mediaa

Yksi tehokkaimmista tavoista mainostaa ravintola-yritystäsi on hyödyntää sosiaalista mediaa. Mahdolliset asiakkaasi ovat sosiaalisilla sivustoilla, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Luo siis hyödyllinen sosiaalisen median sivu yrityksellesi. Alkuun pääsee ilmaiseksi, mutta myös kohdennettua maksettua mainontaa kannattaa kokeilla. Etenkin uudistusten ja tapahtumien yhteydessä.

07. Suorita myynninedistämistempaus

Uuden ravintolayrityksen aggressiivinen mainostaminen verkossa tai offline-tilassa on ratkaisevan tärkeää, jotta tuotemerkki tunnetaan ihmisten keskuudessa. He saavat heti tietää uuden paikan päällä sijaitsevasta ravintolasta. Julkistamiseen ei ole mukana suurta rahastoa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on ottaa käyttöön joitain kustannustehokkaita markkinointitapoja.

08. Sijoita vieraasi

Sinun tulisi kohdella asiakkaitasi vieraina. Tämä tarkoittaa, että ansaitset yrityksesi ja rahasi hoitamalla heitä laadukkaalla ruoalla ja palvelulla. Käytä rahaa laadukkaiden laitteiden ostamiseen. Kouluta ravintolahenkilöstösi hyviä tapoja palvelemaan asiakkaitasi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *